Home » Community » Magic

Hier in de Games Guild hebben we een levendige Magic Community die erg actief speelt en evenementen organiseert en bezoekt. Wil je deze medespelers ontmoeten of zelfs joinen? Kom dan eens langs op een van onze events, FNM's of gewoon op een willekeurige dag. 

 

 

Vaste Events

Friday Night Magic 

Elke dag wordt er wel Magic gespeeld in de Games Guild. Maar op vrijdagavond wordt er ook een FNM toernooitje georganiseerd. Dit is een casual toernooi en bedoelt voor iedereen. Elke week is het iets anders, zoals Standard, Modern, Cubedraft en Commander. Bij deelneme van een FNM zijn altijd promo kaarten beschikbaar en extra prijzen. Deelname aan de FNM is normaal EUR 2,-.

De FNM Agenda voor de komende 3 weken is:

11-10-19 - Modern 20:30
18-10-19 - Modern 20:30
25-10-19 - Modern 20:30

Woensdagavond Draft

Elke woensdagavond vanaf 19:30 hebben wij onze traditionele woensdagavond draft. In principe draften we altijd het meest recente blok. Kosten 14,00. Einde ongeveer tussen 23:00 en 24:00. 

Pre-Release 

Elke nieuwe (hoofd)set houden wij een pre-release. Een pre-release is een sealed deck event met de nieuwe booster 1 week voor dat de officiele release is. Bij je pack krijg je ook nog eens een speciale promo. Houdt onze agenda in de gaten wanneer zulke pre-releases zijn. 

PPTQ 

Dit staat voor Preliminary Pro Tour Qualifier. Dit competitieve event is een opstap naar de grotere toernooien. Elke drie maanden houden we er een. Houdt onze agenda bij wanneer deze plaatsvinden. 
Meer info hier (kv-deckmasters).

 

Speciale WPN Producten

Wij zijn op dit moment een Advanced WPN store. Dit betekent dat we bij release van nieuwe 'speciale' producten altijd een goede voorraad zullen krijgen. Denk aan 'Masters' series boosters en 'From the Vault' sets. Mocht je deze niet willen missen, houdt dan onze webshop in de gaten of mail ons.    

Op dit moment te koop in de winkel en onze webshop: Iconic Masters & FtV Transformed.

Singles 

Wij hebben op de Games Guild een grote voorraad losse kaarten. Naast grote bakken met allerlei willekeurige commons en uncommens hebben wij ook meerdere (betere) singles online staan. Kijk in onze webshop of op Magiccardmarket.